phone

Környezetbarát fa karórák

Fából készült divat trend


Fa órák - a tökéletességre szabott kiegészítők

d

Az ökológiai barátságos tulajdonságok egyesítése a napi kiegészítőkben kiváló zöld lehetőség lehet a boltban általánosan kínált cikkek számára, és ezek a szokatlan fa órák lehetőséget adnak az embereknek, hogy környezetbarát termékkel közöljék az időt.


Míg egyesek jobban értékelik, hogy olyan időmérőket válasszanak, amelyek drágák és divatosak lehetnek, ezek a faórák inkább azoknak az ügyfeleknek szólnak, akik aggódnak ezen termékek bolygóra gyakorolt ​​hatása miatt. Ha egy teljesen egyedi faidőt választ, akkor nemcsak segít visszaadni a bolygót, hanem egy igazán különleges és különleges karórát is biztosít.


A regenerált fa óráktól a szegénység elősegítő karórákig, ezek a környezetbarát fa órák kétségtelenül fenntartható módon segítenek az ügyfeleknek a megfelelő úton tartásukban egész nap.

Óra - jelentős darab

Azt gondolná, hogy a technológia korszakában, amikor mindenki ellenőrzi a mobiltelefonját, arra az időre, hogy egy óra megtenné a do-do madár útját, amennyire minden ember számára hasznos eszköz. Kérünk, hogy különbözzünk. Ez a stílusos kiegészítő nem csak a saját nosztalgia-érzetét és osztályt képvisel, hanem hasznos túlélő eszköz is lehet. Manapság sok órák nem csupán egy egyszerű időmérő eszköz, néhányuk iránytűvel, vészhelyzeti jelzőlámpákkal, repülési számológépekkel, stopperrel, tűzindítókkal és további kiegészítőkkel van felszerelve. Még akkor is, ha van szabványos csupasz csontos analóg órájuk, az iránytűként is használható, ha délben megvizsgálja a függőleges bot árnyékát, hogy délre keressen.


Persze, széles választéka van, amikor a karóra kell kiválasztania a karóra. A bőr, fém, ezüst, arany és még platina karkötők is nagyszerűek. Nincs azonban egy dolog - a személyiség. Fa óráinkat kizárólag azzal a szándékkal készítjük, hogy teljesen lenyűgöző és egyedi legyen. Annak ellenére, hogy a sávokat gondosan átalakítják a tökéletességhez, hogy eleget tegyenek a legkedvezőbb igényeknek, óráink mechanikai alkatrészei az iparágvezető minőségűek.


Nem kompromisszumot kötünk a minőséggel - ez határozottan ellentétes politikánkkal. Melyről beszélünk, azért vagyunk itt, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden személyes preferenciája és igénye tökéletesen megfelel. A kézi karóra sokkal több, mint csupán egy kiegészítő kiegészítő a férfiak öltözékében. Ez a kiegészítő - ez az egyetlen dolog, amely felhozhatja a játékot, vagy teljesen megsemmisítheti. Függetlenül attól az alkalomtól, amelyre öltözni szeretne, a legfontosabb jégtörő készüléket - a Wilds fa óráját - biztosítjuk Önnek. Hidd el vagy sem, sokat lehet mondani egy emberről a viselt kiegészítők alapján. Meg fogják tudni határozni, vajon érdekli-e a kilátásait ahhoz, hogy tökéletesen befejezze. Bár nem Órát visel, ez nem nagy ügy, a Wilds fa órájának viselése minden bizonnyal az. Megkapja a figyelmet, és ott tartja, ahol kell. Ezenkívül azt mondja, hogy Ön valaki elég rossz ahhoz, hogy kísérletezzen és elég opportunista, hogy új és izgalmas dolgokat kipróbáljon. Nem minden nap lát egy embert, aki teljesen hibátlan fa órát visel, és ezt mindenképpen figyelembe kell venni.


A kézműves fa karórák időtlensége


A kézműves fa órák tervezésének művészete nagyszerű szépség, és két óra sem azonos. Az emberek szerte a világon régóta lenyűgözik a karóra, és manapság sokféle típus létezik a piacon. A svájci, kvarc, olasz és katonai stílusú órák kedvéért, különféle fémeikkel, amelyeket tonna fosszilis tüzelőanyagból és energiából állítanak elő, és amelyek károsítják a környezetünket. Ha kézzel készített fa karórákat vásárol, akkor környezettudatosan koncentrál, mivel az órák mind természetesek, és időtlen szépséget nyújtanak a viselőnek.

A fa órák fenntarthatóak és jól viselnek bármit, ami rugalmasságot ad a divat nyilatkozatakor. A kézzel készített faóra egyedi kiegészítést nyújt minden órát kedvelő kiegészítők gyűjteményéhez.

A fa órák egyedi minősége

Amikor kézzel készített fa órát visel, nagyon különálló nyilatkozatot tesz a divatot viselő döntéseiről. Nincs két kézzel készített fa karóra, amelyek minden egyes darabhoz egyedi szépséget adnak, és időtlen varázst kölcsönöznek.

A természet fókuszált

A természet szerelmeseinek a faórák közelebb hoznak ahhoz, amit a természettel szemben vágyakoznak, és könnyű választási lehetőséget kínálnak az egyébként terjedelmes fém változatokhoz.

A fa természetesen súlyosabb, mint a fém, ezért nagyobb mozgékonyságot biztosít az azt viselő személyek számára.

A tartósság számít

A fa tartósabb és fenntarthatóbb, mint a fém, és visszaküldi a viselőjét a tartós tartósság szempontjából. Ha a rendelkezésre álló kézzel készített fa órákat hordja, akkor időtlen szépséget fog látni, mivel az elegyedik a saját olajokkal és megváltoztatja az árnyalatát, hogy még egyéniségesebbé váljon.

Ökológiailag megbízható

A kézműves faórák gyártásakor fát kell használni. Ezek a faórák gyártói különböznek az egyébként környezetkímélő fémórák gyártóitól az, hogy mindenkinek elültetnek egy fát, és visszaadják a környezetnek, hogy megőrizzék a természetes szépséget és a fenntarthatóságot.

Érzékenység

A fa órák bőrbarátabbak és allergiásak. Még a legérzékenyebb bőr is imádni fogja a bőrükkel szemben a kevésbé kémiailag indukált fát, és rendelkezik egy egyedi idõdarabbal, amely beszélgetési darabká válik. A fémórák készítésénél használt vegyi anyagok és az ezekbe vezetett vegyi anyagok a bőrre nézve problematikusabbak. A kézműves fa órák ügyes kézzel készülnek, hogy időtálló tartósságot és varázsságot nyújtsanak. Órájának öregedésével ez csak egyedivé és szebbé válik, miközben keveredik a bőrolajokkal, így személyesebb élményt nyújt Önnek. A fa órák érzékeny természetes anyaga bármilyen bőrtípusra hordható, és élettartama hosszú.

Hogyan is készülnek a fából készült kiegészítők? Cikkünkből megtudhatod.


Az órák agya a mechanika


Az órák mozgása az óra agya és szíve. Néhányuk mechanikusan dolgozik, mások elektronikus és mechanikus alkatrészek kombinációjával.

Óramozgató típusok

A kézi és az automatikus mozgás mechanikus; mindkettő csak mechanikus alkatrészekből áll, mint például fogaskerekek és rugók. A kvarc és az auto-kvarc mozgásoknak van áramköre és akkumulátorra van szükségük, de lehetnek mechanikai alkatrészek is. A mechanikus órák sokkal drágábbak, mint az akkumulátorral működő órák, mivel ezek építése sokkal munkaigényesebb. Annak ellenére, hogy az akkumulátor órák természetéből adódóan pontosabbak, szinte minden gyűjtő és ismeretes inkább a kézi vagy automatikus alkalmazást részesíti előnyben, mivel ezek a mozgások majdnem 600 évnyi finomítás, szakértelem és kivitelezés felhalmozódását mutatják.

A kézi mozgás alkotóelemei:

Korona

Az óra oldalán található kerék, amelyet az idő beállításához használnak. Az órát úgy is forgathatja, hogy fut.

Főrugó

A mozgás energiaforrása. A korona tekercseléséből adódó kinetikus energia átkerül a tekercs alakú hálózati rugóba, amely az energiát egyre szigorúbbá téve tárolja.

Fogaskerék

A tárolt energiát egy kis fogaskerék sorozatán keresztül továbbítja a hálózati rugótól a menekülésig.

Egyensúlykerék

A mozgás szíve, amely megkapja az energiát, hogy futjon a menekülésből. A mérlegkerék másodpercenként ötször és tízszer kör alakú mozgással vert, vagy oszcillál. Az óragyártó gyorsíthatja vagy lassíthatja az egyensúlyi kereket, ami viszont az órát gyorsabbá vagy lassabbá teszi.


Az automatikus, vagy az öntekercselés egy mechanikus mozgás, amelyet először a 20. század első évtizedeiben forgalmaztak. A csuklóján viselt feltekercselése megszünteti a napi kéztekercselés szükségességét. Ha azonban az órát egy ideig nem hordja, akkor az óra leáll, és kézi tekercselést igényel. Ez nem foglalja magában az őrzés lefekvés előtti levételét.

Az automatikus mozgás alkotóelemei:

Korona

Az óra oldalán található kerék, amelyet az idő beállításához használnak. Az órát úgy is forgathatja, hogy fut.

Főrugó

A mozgás energiaforrása. A korona tekercseléséből adódó kinetikus energia átkerül a tekercs alakú hálózati rugóba, amely az energiát egyre szigorúbbá téve tárolja. Fogaskerék A tárolt energiát egy kis fogaskerék sorozatán keresztül továbbítja a hálózati rugótól a menekülésig.

Egyensúlykerék

A mozgás szíve, amely megkapja az energiát, hogy futjon a menekülésből. A mérlegkerék másodpercenként ötször és tízszer kör alakú mozgással vert, vagy oszcillál. Az óragyártó gyorsíthatja vagy lassíthatja az egyensúlyi kereket, ami viszont az órát gyorsabbá vagy lassabbá teszi.

Forgórész

Fél kör alakú fém súly, amely a mozgáshoz kapcsolódik és amely 360 fokban szabadon mozoghat, miközben a csukló mozog. A forgórészt egy sor fogaskerék köti össze a hálózati rugóval, és ahogy forog, a tekercset feltekercseli, energiát adva az óra számára. A forgórész tengelykapcsolóval van felszerelve, amely lekapcsolja a tekercseléstől, ha a hálózati rugó teljesen fel van tekerve.

A kvarcmozgás alkotóelemei:

Akkumulátor

Csakúgy, mint a mechanikus órák hálózati rugója, ez az óra áramforrása. A kvarcóra órája általában 12 és 24 hónap között tart, mielőtt kicserélnék. Fontos, hogy az akkumulátort a lehető leggyorsabban cserélje le, miután elpusztult, mivel fennáll annak a lehetősége, hogy savszivárog és károsítja a mozgást.

Integrált áramkör

Ez "hordozza" az elektromos töltést a kvarc mozgásának különböző részei között.

Kvarckristály

Ugyanazt a funkciót látja el, mint a mérlegkerék a mechanikus órákon. Az integrált áramkör folyamatosan áramolja az akkumulátort a kvarckristályra. A kvarc rezeg, amikor villamos energiát alkalmaz, és feszültséget generál, amikor rezeg.

Léptető motor

az elektromos impulzusokat mechanikus energiává.